ACREDITAREA GAC

Programele de masterat oferite de FCRP (1. masterat cu frecvență și predare în limba română, 2. masterat cu frecvență și predare în limba engleză, 3. masterat cu frecvență redusă) sunt acreditate internaţional de Project Management Institute Global Accreditation Center for Project Management Education Programs (PMI GAC).

Acreditarea PMI GAC (www.gacpm.org) certifică faptul că Masteratul în Managementul Proiectelor oferă o pregătire validă în managementul proiectelor, conformă cu standardele de calitate ale PMI – cea mai importantă asociație profesională a managerilor de proiect la nivel global.

Acreditarea conferita de GACPM este cea mai prestigioasă acreditare internațională acordată unui program academic de managementul proiectelor. Masteratul de Managementul Proiectelor a primit în februarie 2011 recunoaștere internațională, fiind printre singurele programe masterale de managementul proiectelor din Europa Centrală și de Est acreditate de către PMI Global Accreditation Center for Project Management Education Programs (PMI GAC).

Toate cele trei programe de masterat în management de proiect oferite de FCRP-SNSPA (Masterat în Management de proiect – în română, cu frecvență; Masterat în Management de proiect – în engleză, cu frecevnță; Masterat în Management de proiect – fără frecvență) sunt acreditate internațional.

Acreditarea PMI GAC certifică faptul că anvergura și calitatea unui program academic de managementul proiectelor respectă un standard internațional coerent și consistent.

(Edwin Andrews, Ph.D, director al programelor educaționale și academice din cadrul Project Management Institute PMI – cea mai mare asociație profesională a managerilor de proiect din lume).

Pentru a vizualiza toate programele acreditate de PMI GAC, accesați link-ul http://www.pmi.org/global-accreditation-center/directory.

Te așteptăm la un masterat de top!

Vino să înveți de la practicieni conectați la standardele internaționale de project management!