STUDENȚI

TANASE TEODOR DANIEL, SPECIALIST RESURSE UMANE, LEROY MERLIN ROMANIA

Salutare tuturor! Numele meu este Teo si sunt un mandru absolvent al masteratului de MP din cadrul FCRP-SNSPA. Pot spune ca este cea mai buna investitie facuta in educatia mea formala deoarece dupa 2 ani de masterat stiu ca “nu am facut doar un master si am o diploma”. Implicarea profesorilor, metodele de invatare aplicate cat si cunostintele acumulate, mereu noi si practice, recomanda acest acest program. Daca doriti sa invatati “cu ce se mananca” managementul de proiect si sa aplicati concepte practice “pe bune”, nu considerati admiterea o constrangere, ci mai degraba un kick-off meeting.

IONUȚ ATITIENEI, MANAGER DE PROIECT

Pe scurt: Practică, practică, practică. Indiferent că a fost vorba despre proiecte fictive ori reale, am lucrat, pe toată durata masteratului, doar cu proiecte. În cadrul acestui masterat nu se pune accent pe teorie în sensul de a verifica prin examenele finale capacitatea de memorare a unor noțiuni, a materiei. Totul a fost practic și asta m-a atras la acest master. Am legat prietenii și am cunoscut oameni extraordinari. În final, m-am ales cu informații utile și, în primul rând, practice.

www.universuljuridic.ro

MĂDĂLINA PODAR – MARKET CUSTOMER SUPPLY CHAIN LEAD, ROMANIA & BALKANS/CONSUMER HEALTHCARE/GSK

Masterul în Managementul proiectelor din cadrul Facultătii de Comunicare de la SNSPA m-a ajutat să îmi completez experiența practică în management de proiect cu noțiuni teoretice foarte utile pentru a avea o înțelegere completă asupra conducerii proiectelor. Prin scrierea lucrării de absolvire am învățat cum să construiesc o lucrare academică dar si cum să desfășor o cercetare cantitativă. Suportul profesorului îndrumător a fost un element cheie în a obține aceste aptitudini. Profesorii de la acest master au experiență profesională bogată și relevantă ceea ce îi ajută să aibă o abordare practică și modernă. În plus forma IFR la care am fost eu este foarte utilă pentru persoane foarte ocupate.

ANDREEA MÎNDRESCU - PROJECT MANAGER - IMPLEMENTARE SOLUȚII SOFTWARE ÎN CADRUL COMPANIEI TRADESHIFT TECHNOLOGIES SRL

Pot să spun că masterul de MP mi-a oferit posibilitatea de a dobândi cunoștințe noi pe care, ulterior, le-am pus în practică ori de câte ori am avut nevoie în cadrul proiectelor mele. În același timp, datorită acestui master, am avut posiblitatea de a evolua în carieră. Per asamblu, a fost o experiență frumoasă care a adus multiple beneficii pentru dezvoltarea mea profesională.

LAURA FILIP, TECHNICAL SUPPORT SUPERVISOR, HONEYWELL ROMANIA

Experienta mea la Masteratul in Managementul Proiectelor (in limba engleza) a fost una din care am invatat foarte multe lucruri folositoare job-ului pe care il am. In acelasi timp, am cunoscut oameni, mi-a crescut reteaua de cunostinte si am calatorit impreuna cu o parte din colegii mei. Desi syllabus-ul unor materii poate fi usor adaptat tematicii mari a master-ului (globalizare, eu institutions), majoritatea cursurilor au fost foarte bine structurate si au avut materiale pretioase, pe care le folosesc si acum.
Am recomandat mai departe acest program atat prietenilor mei cat si colegilor, deoarece este un program care ajuta atat angajatii care au nevoie de o aprofundare a elementelor de PM, cat si antreprenorilor care doresc sa isi organizeze mai bine afacerea.

CRISTINA ALBANI, HEAD OF COMMUNICATIONS, GLOBAL SERVICE CENTER, ERICSSON

Am ales programul de master, Managementul Proiectelor, din cadrul FCRP, din afinitate fata de profesorii care predau in 2006; i-am cunoscut in facultate, am invatat de la ei si am considerat ca am si mai multe de invatat in continuare. Am inceput masteratul in 2006 si am realizat rapid ca materia este extrem de bine structurata si clara, ca exercitiile au o aplicabilitate foarte mare si ca programul flexibil (de seara) este tot ceea ce imi puteam dori de la un master, fiind in acelasi timp angajata full time. Profesori motivanti cu experienta in domeniu, care vorbesc despre lucruri reale si proiecte “pe bune”, care interactioneaza cu studentii prin canale de comunicare alternative foarte usor si natural, iar in final mai mult decat o diploma – este o experienta pe care o recomand atat tinerilor studenti cat si profesionistilor din domeniu. Bafta multa in 2017!

SETIN MAGANIAN, CO-FOUNDER @ EDUTAINMENT

Înainte să urmez cursurile de la Managementul Proiectelor câștigasem deja aproximativ 3 ani de experiență în proiecte culturale și de dezvoltare personală și profesională, unde avusesem diferite roluri, inclusiv cel de Manager de proiect. Urmând cursurile Masteratului am fost plăcut surprins de actualitatea informațiilor, stilul de lucru mixt (individual și în echipă), precum și de nivelul lucrărilor ce trebuiau realizate. Nu am simțit că am fost student ci din contră, un profesionist, lucrând alături de alții, la propria noastră dezvoltare, prin fundamentarea noțiunilor teoretice de management de proiect și prin realizarea unor proiecte practice.